Mopan Suceava
Actualitate

Accident rutier mortal la Bogata – Baia. Un autoturism a căzut de pe podul peste râul Moldova. Șoferul de 41 de ani a murit iar un tânăr de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut aseară, înainte de ora 21.00 în satul Bogata din comuna Baia. Autoturismul pe care îl conducea șoferul în vârstă de 41 de ani s-a răsturnat de pe podul peste râul Moldova, dintre localitățile Baia și Bogata. În automobil se afla și fiul acestuia, de 17 ani.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2), o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensiva Mobila) cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

La sosirea echipajului, bărbatul de 41 de ani era inconștient și i s-au aplicat manevre de resuscitare însă fără succes, paramedicii fiind nevoiți să constate în cele din urmă decesul acestuia. Băiat de 17 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *