Mopan Suceava
Actualitate

Accident rutier pe Bulevardul George Enescu, în zona Bebelușul. Lovit de o mașină, un bărbat care traversa neregulamentar a fost proiectat sub o altă mașină parcată în zonă

Un accident rutier grav s-a petrecut în această seară la capătul dinspre  Catedrală al bulevardului George Enescu  din municipiul Suceava, în zona ”Bebelușul”. Nu se cunosc deocamdată circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul dar este cert faptul că un bărbat a fost lovit de o mașină  care și-a continuat ulterior drumul.

Accidentul s-a petrecut  la o distanță de aproximativ 50 de metri de trecerea de pietoni din zona Bebelușul, bărbatul accidentat angajându-se în traversarea neregulamentară a bulevardului.

Martorii accidentului au spus că pietonul a fost lovit de un autoturism, iar apoi trupul  acestuia a ricoșat  sub o mașină parcată pe marginea bulevardului.

Un echipaj de ambulanță a ajuns l-a fața locului și i-a acordat primul ajutor victimei, după care aceasta  a fost preluată și transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *