Accident rutier provocat de un tânăr de 21 de ani din Baia, aflat la treia faptă de conducere fără permis. A fost încătușat și introdus în arest

Polițiștii suceveni au stabilit că autorul accidentului de circulație produs în data de 7 ianuarie 2021 pe strada Mălinului din comuna Baia, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane,  este   Ionuț Ș. , de 21 de ani, localnic, care a părăsit locul accidentului. În continuarea cercetărilor efectuate s-a stabilit că în momentul producerii accidentului avea o alcoolemie de 0,93 g/l alcool pur în aerul expirat.

Ionuț Ș. este cercetat în două dosare penale înregistrate la nivelul Postului de Poliție Baia sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” privind fapte comise în cursul lunii septembrie și octombrie 2020.

La 11.01.2021 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Ionuț Ș., urmând ca acesta să fie cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”(3 acte materiale), „conducerea sub influența băuturilor alcoolice” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Față de inculpat s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore începând cu data de 11.01.2021 ora 15:45 el fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *