Evenimente

Accident spectaculos produs de un șofer câmpulungean nechibzuit, aflat la volanul unui Audi A6, la intrarea în Suceava dinspre Șcheia

Luni dimineață, pe la ora 09:00, un bărbat de 60 de ani din municipiul  Câmpulung Moldovenesc, aflat la volanul unui autoturism Audi A6 a provocat un accident în lanț la intrarea în municipiul Suceava.

Venind dinspre  Şcheia către bulevardul  George Enescu din municipiul Suceava, la trecerea de pe banda a doua de circulaţie pe prima bandă, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, a intrat în derapaj și a lovit un zid din beton de la intrarea în curtea S.C. Thermo Habitat S.R.L. după care a intrat în coliziune cu alt autoturism,  marca Audi A4 care era parcat regulamentar în faţa societăţii comerciale amintite anterior şi într-un stâlp din beton al  reţelei publice de electricitate. În urma impactului, autovehiculul Audi A4 a fost proiectat în gardul ce împrejmueşte sediul S.C. Thermo Habitat S.R.L., avariindu-l. Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei persoane, o femeie de 34 de ani din Câmpulung Moldovenesc,  pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul Audi A6.

Conducătorul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma investigaţiilor medicale efectuate la spital, femeii rănite i s-a stabilit diagnosticul : “traumatism cranio-facial”. Aceasta nu a rămas internată în spital.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună soluţie procedurală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *