Accident tragic la Bivolărie, unde un autoturism s-a izbit frontal cu o motocicletă. În urma impactului, dus la spital, motociclistul de numai 25 de ani a decedat

Un grav accident de circulaţie a avut loc ieri după amiază (4 august a.c.), în jurul orei 19:10, la Bivolărie. Un tânăr motociclist care venea dinspre Putna, a intrat  în impact frontal mortal cu un autoturism VW Polo condus de C.C., o tânără de 22 de ani din Vicovu de Sus.

Din primele verificări făcute de poliţişti, la faţa locului, a reieşit  faptul că şoferiţa, care se afla singură în autoturism, intenționa să efectueze virajul la stânga pe strada Sfântul Andrei, moment în care a intrat în impact cu motocicleta condusă de P.G. Adrian, un tânăr de 25 de ani din Horodnicu de Jos.  

În urma impactului, conducătorul motocicletei, P.G. Adrian a fost proiectat la o distanță de circa 43 metri de locul impactului, în șanțul de pe partea dreapta a direcției de deplasare, suferind leziuni grave.

Conducătoarea auto fiind în stare de șoc a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu ,,atac de panică”.

Din cauza stării de sănătate conducătorii auto implicați în accident nu au putut fi testați cu aparatul etilotest, însă le-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În dimineaţa zilei de azi, în jurul orei 06.00, tânărul a decedat în timp ce se afla internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Tânărul decedat, pasionat de motociclete, se căsătorise în urmă cu o lună cu o tânără din Putna, localitate unde locuia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *