Mopan Suceava
Actualitate

Accident tragic la Ilișești. Doi tineri – un bărbat și o femeie – au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un TIR

Un tragic accident de circulație s-a petrecut în această dimineață, pe la ora 6.30, pe DN 17, în interiorul comunei Ilișești. Un bărbat și o femeie și-au pierdut viața după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren. În eveniment a mai fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Nici șoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

La sosirea acestora, în autoturismul lovit în plin de autotren, cele două victime au rămas încarcerate, fiind în stare de inconștiență.

După ce au fost descarcerate, una dintre victime avea leziuni incompatibile cu viața fiind declarat decesul. Celei de-a doua persoane rănite i s-au aplicat manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic, din nefericire echipajele de pe ambulanță fiind nevoite să declare decesul.

Cele doua persoane decedate,  o femeie si un bărbat, aveau vârste aproximative de 24, respectiv 25 de ani.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *