Accident tragic la Sucevița, astă noapte. Un autoturism s-a răsturnat. Un bărbat a murit iar un altul  a fost dus în comă la spital

Un autoturism în care se aflau doi bărbați s-a răsturnat astă noapte pe la ora 0.30,  în afara părții carosabile,  în interiorul comunei Sucevița. Cele două persoane din interiorul automobilului au rămas încarcerate. Au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD (B2 și TIM) cu sprijinul a două echipaje SAJ.

După extragerea dintre fiarele contorsionate, cele două victime au fost predate către echipajele de prim ajutor, în stare de inconștiență.

Unul dintre răniți a fost preluat de o ambulanță și transportat la centrul de Primire a urgențelor de la Spitalul Rădăuți. Din nefericire, în ciuda eforturilor făcute de medici, viața acestuia nu a putut fi salvată, trebuind să fie declarat decesul.

La Unitatea de Primire a urgențelor din cadrul Spitalului Județean Suceava a fost adusă cea de-a doua victimă a accidentului, un bărbat de 47 de ani, în stare gravă, comatos, intubat, cu traumatism cranio-cerebral, fracturi costale multiple bilateral, contuzii pulmonare, traumatism abdominal, fracturi la nivelul coloanei. A fost internat în sectia de chirurgie cu supraveghere in ATI.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.