Accidente la trecerea de pietoni, unul cu sfârșit tragic, la Șcheia și Suceava

La 22.12.2020, orele 11.00, Gheorghe S., de 71 ani, din mun. Suceava, a condus autoturismul marca Dacia Logan, pe strada Humorului/DN 17 din comuna Șcheia, sat Șcheia, direcția Gura Humorului-Suceava, iar în proximitatea trecerii pentru pietoni din zona pasarelei CFR de la ieșirea din comuna Șcheia către mun. Suceava, a surprins și accidentat o persoană de sex masculin, care avea calitatea de pieton.

 În urma accidentului pietonul a suferit leziuni traumatice care au dus la declararea decesului  acestuia la orele 11.30, de către echipajul SMURD ajuns la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 22.12.2020, orele 15:20, Vlad P., de 19 ani, din mun. Suceava, a condus autoturismul marca Opel Astra pe str. Cernăuți, din mun. Suceava, având direcția de deplasare Rădăuți spre Suceava, iar la trecerea de pietoni din dreptul magazinului Selgros, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 48 ani, din com. Hănțești, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, a cărui echipaj a consultat-o pe femeie după care aceasta a refuzat să fie transportată la Spitalul Județean Suceava, declarând că nu a suferit leziuni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. 

Acesta a fost sancționat contravențional conf. art. 135 lit. h din HG 1391/2006.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *