ACCIDENTE PROVOCATE DE ȘOFERI ADORMIȚI LA VOLAN, LA VADUL MOLDOVEI ȘI GURA HUMORULUI

Azi, 13.08.2018, la ora 02.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 pe raza comunei Vadu Moldovei, un bărbat de 26 de ani din comuna Ciprian Porumbescu, a adormit la volan, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Tot azi 13.08.2018,la ora 02.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, din direcţia Gura Humorului spre Suceava, o femeie de 29 de ani din orașul Dolhasca, a adormit la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unui bărbat de 35 de ani din orașul Dolhasca, pasager în autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *