Mopan Suceava
Actualitate

Accidente rutiere cauzate de conducerea neatentă pe carosabilul umed la Ilișești și Adâncata. Trei răniți au ajuns la spital

Alte două accidente rutiere cauzate neadaptarea vitezei la condițiile de trafic s-au produs aseară și în această dimineață, pe șoselele din județ.

Aseară după ora 21.00, pe DN 17, o autoutilitară s-a răsturnat pe partea carosabilă între localitățile Ilișești și Păltinoasa. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă) cu sprijinul a două ambulanțe SAJ. În autoutilitară se aflau trei persoane, găsite conștiente și cooperante.  După ce au fost monitorizate la locul accidentului de către echipajele medicale două dintre victime au fost transportate la spital.

 

Astăzi pe la ora 11.00,  un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile la ieșirea din municipiul Suceava spre Adâncata.

În eveniment a fost implicată doar conducătoarea autoturismului care a fost preluată de către echipajul SMURD și ulterior transportată la spital. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *