Accidentul de aseară de la Gălănești: autorul, un tânăr de 23 de ani din Putna, era sub influența alcoolului

IPJ Suceava a oferit mai multe amănunte legate de accidentul rutier petrecut aseară târziu, la Gălănești, despre care am relatat. Cel mai important este acela că șoferul, de 23 de ani, din Putna, care a produs accidentul, era sub influența alcoolului.

Astfel, la 10.07.2019, ora 21.30, Mihai C., de 23 ani, din comuna Putna, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A6, pe D.N. 2H, în afara comunei Gălănești, a intrat în coliziune față spate cu autoturismul marca VW Passat, condus în aceeași direcție de către D.V. de 18 ani, din orașul Vicovu de Sus, autoturism care încetinise pentru a opri la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în comuna Gălănești.

În urma impactului, A.V., de 41 ani, din orașul Vicovu de Sus, pasageră în autoturismul VW Passat, a suferit leziuni.

Mihai C. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i  s-au recoltat probe  biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

D.V. a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i  s-au recoltat probe  biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *