Accidentul de aseară din fața Tipografiei Celestin: șoferița de 19 ani a microbuzului mic nu avea permis, șoferul microbuzului mare a trecut pe roșu

IPJ Suceava a oferit informații care clarifică circumstanțele în care s-a produs aseară accidentul de pe strada Grigore Alexandru Ghica, la intersecția din fața Tipografiei Celestin din cartierul Ițcani.

În seara zilei de 29.10.2019, ora 22.43, Serghei C., de 27 ani, a conducea microbuzul VW LT tractând o remorcă pe strada Grigore Alexandru Ghica din cartierul Ițcani al municipiului Suceava. La intersecția semaforizată cu strada Zefirului șoferul nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune frontal-laterală cu microbuzul de mai mici dimensiuni VW Transporter care era condus de către Dumitrița M., de 19 ani, din municipiul Suceava. În autoturismul VW Transporter se mai afla pe locul din dreapta față Alexandru U.

În urma evenimentului rutier a rezultata vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului VW Transporter care a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații medicale, fiind diagnosticată cu „contuzionat prin accident rutier, traumatism ușor clavicula stângă”.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 și le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că Manoliu Dumitrița nu posedă permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat spre a fi condus de către Alexandru U..    

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *