Accidentul de ieri după amiază de la Milișăuți, provocat de o șoferiță de 26 de ani din Vicovu de Sus, care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp

Șoferița care a provocat accidentul de ieri după amiază pe DN2H, în interiorul orașului Milișăuți este din Vicovu de Sus, în vârstă de 26 de ani. În urma impactului cu un stâlp electric, pasagera din mașina condusă de M.C., o femeie de 56 de ani, tot din Vicovu de Sus, a fost rănită grav, conducătoarea auto scăpând cu răni ușoare.

Potrivit polițiștilor, la data de 09.10.2022, ora 13.44, M.C., de 26 ani, din orașul Vicovu de Sus, conducea autoturismul marca PEUGEOT pe DN2H, având direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava către Rădăuți, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit un stâlp de susținere a energiei electrice, aflat pe acostamentul de pe partea stângă a drumului național.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 26 de ani și a unei femei de 56 ani, care era pasageră în autoturism pe scaunul din dreapta față.

Cele două femei rănite au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde șoferița de 26 de ani a fost diagnosticată cu

traumatism ușor prin accident rutier și TCC minor, pe când femeia mai în vârtă a primit diagnosticul traumatism prin accident rutier, TCC, fractură – rănită grav.

Conducătorea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care, la Spitalul Județean Suceava, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *