Accidentul de la Dumbrăveni, detalii. Șoferul care a intrat inexplicabil cu mașina pe contrasens a murit, băiatul transportat cu elicopterul la Iași, în stare gravă

Polițiștii suceveni au oferit amănunte privind accidentul petrecut ieri după amiază pe DN 29, la ieșirea din Dumbrăveni către Botoșani. Șoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat de 22 de ani din Calomfirești – județul Teleorman a decedat, în ciuda eforturilor făcute de ambulanțieri care i-au aplicat manevre de resuscitare mai multe zeci de minute.

Astfel, la 23.07.2022, orele 17:14, lucrătorii Poliției Orașului Salcea fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, la ieșirea din comuna Dumbrăveni spre județul Botoșani, în dreptul popasului ”Coliba Cocostârcului”, s-a produs un accident grav de circulație.

 

În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv auto marca BMW Seria 3 condus de Ciobanu George de cu nr. B-624-DGY aparținând al companiei DIGI, condus de Alexandru – Alin Cojocaru de 27 ani din sat Spătărei, com. Furculești, jud. Teleorman.

În autoturismul marca Dokker se mai afla pasager pe scaunul din dreapta față Gheorghe Alexandru de 22 ani, din. Calomfirești, județul. Teleorman iar în autoturismul marca BMW se mai aflau pasageri pe scaunul din dreapta față numitul Filaret C. de 70 ani și minorul F.C. de 10 ani, ambii din comuna Verești.

Conducătorul autoturismului marca Dokker,  Alexandru – Alin Cojocaru era încarcerat și în stareccde inconștiență iar restul persoanelor implicate prezentau leziuni grave la nivelul corpului.  Băiatul de 10 ani, pasager în autoturismul BMW prezenta leziuni grave în zona capului motiv pentru care s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD.

Din primele verificări a rezultat faptul că numitul Alexandru – Alin Cojocaru, conducătorul autoturismului marca Dacia Dokker care circula  dinspre Botoșani  către Suceava a patruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu autoturismul BMW condus de George C. care circula regulamentar în drum spre Botoșani.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele de ambulanță din cadrul SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Județean, cu răni grave, cu excepția băiatului care a fost transportat cu elicopterul la un spital din Iași.

Alexandru – Alin Cojocaru a fost declarat decedat pe la ora 19.00..

Din verificările efectuate a rezultat faptul că numitul șoferul decedat, în timp ce automobilul Dacia Dokker din cauze necunoscute,a pătruns  pe sensul opus de mers, fără a iniția o manevră de depășire, intrând în coliziune cu autoturismul marca BMW condus de George C..

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ vătămare corporală din culpă și „ ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other