Actualitate

Accidentul de la Dumbrăveni: Motociclistul de 18 ani, mort, nu avea permis, iar vehiculul era cu ITP – ul expirat și nu avea poliță RCA

Polițiștii suceveni au oferit detalii privind tragicul accident petrecut aseară în Dumbrăveni, în care un tânăr motociclist și-a pierdut viața iar prietena lui, aflată și ea pe vehicul, a ajuns în comă la spital.

Polițiștii au stabilit că  pe la ora 22.04, Denis-Mihai Dragu, în vârstă de 18 de ani, în timp ce se conducea motocicleta marca Yamaha pe D.N. 29, din direcția Salcea către Dumbrăveni, transportând-o pe pasagera  Patricia H. în vârstă de 17 ani, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare rutiere, părăsind suprafața carosabilă.

În urma părăsirii suprafeței carosabile, motocicleta a rulat pe terenul agricol din proximitatea drumului național, fiind ulterior proiectați într-un lan de porumb aflat la o distanță de 70 metri de locul părăsirii șoselei.

În urma accidentului a rezultat decesul lui Denis-Mihai Dragu și rănirea gravă a fetei, care a fost transportată de urgență la  Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu deținea un permis de conducere iar motocicleta figura cu ITP expirat și nu avea poliță RCA.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *