Actualitate

Accidentul tragic de la Ilișești: șoferul a adormit la volan, a intrat pe contrasens, a lovit un alt autoturism, după care s-a izbit în TIR-ul care venea din sens opus

Polițiștii suceveni au oferit amănunte privind modul în care s-a produs tragicul accident de circulație de azi dimineață, pe DN 17, la Ilișești:

Poliția a fost sesizată prin 112, azi dimineață după ora 6.00, despre producerea unui accident rutier pe DN17, la ieșire din localitatea Ilișești.

La fața locului polițiștii au constatat că în jurul orei 06.00, Andrei.L. de 25 ani din comuna Boroaia, care se deplasa cu un autoturism  Ford înmatriculat în  Danemarca, dinspre  Păltinoasa către Ilișești, din motive rămase necunoscute (probabil pe fondul oboselii a adormit la volan), a părăsit sensul de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală ușoară cu un autoturism Audi Audi condus regulamentar de un tânăr de 20 ani din Adâncata, care venea dinspre Ilișești, intrând ulterior în coliziune frontală cu autotrenul Iveco condus  regulamentar, de I.A. de 30 ani din comuna Dumbrăveni, jud. Suceava, care venea din aceeași direcție.

În urma impactului, Cătălina T. o tânără de 24 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta față al autoturismului Ford,  din comuna Trușești, județul Botoșani, a suferit leziuni în urma cărora a survenit decesul.  Conducătorul auto a suferit de asemenea  leziuni grave iar un  echipaj medical i-a aplicat manevre de resuscitare.  La ora 07.07 însă,  a fost constatat, de asemenea, decesul tânărului.

Ceilalți doi șoferi au fost testați cu aparatele etilotest rezultatele fiind negative.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *