Acident cu trei maşini implicate, lângă Rădăuţi. Şoferul tractorului acroşat de unul din autoturisme nu avea permis corespunzător categoriei vehiculului condus

La 11.10.2018, ora 19.30, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că, pe DN 17A, din localitate, a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autovehicule.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea tractorul ce tracta două remorci, din care ultima nesemnalizată corespunzător, pe DN 17A, în afara localității Rădăuți, un bărbat de 60 de ani din orașul Milișăuți, a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani din comuna Bălcăuți.
Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani a ricoșat pe contrasens, lovind autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani din comuna Dornești.
Din accident, nu au rezultat victime, ci doar avarierea vehiculelor.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 60 de ani deține permis de conducere însă necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *