Mopan Suceava
Actualitate

Acoperișul din tablă, de 900 metri pătrați, al bazinul de înot a Clubului Sportiv Școlar din Gura Humorului, luat de vânt și aruncat pe stradă

Vântul puternic de astă-noapte au smuls învelitoarea din tablă cu o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați a acoperișului bazinului de înot, din cadrul sălii polivalente a Clubului sportiv școlar din orașul Gura Humorului.

Evenimentul a fost anunțat la 112 în jurul orei 1:30, iar învelitoarea din tablă a fost aruncată în zona parcării aferente Clubului sportiv școlar, dar și pe carosabilul variantei de ocolire a orașului Gura Humorului.

Pompierii militari, echipaje de politiști, dar și lucrători ai Comitetului Local pentru Situații de Urgență Gura Humorului, sunt la fața locului și monitorizează zona, lucrând pentru îndepărtarea învelitorii din tablă de pe carosabil.

Pe timpul misiunii echipajelor de intervenție, traficul rutier de pe șoseaua ocolitoare a orașului a fost redirecționat.

Cu ajutorul unui utilaj, partea de învelitoare din tablă aflată pe carosabil a fost îndepărtată, iar traficul rutier în zonă s-a reluat în jurul orei 3:00.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *