Acord de colaborare între CJ Suceava, primăria Chișinău și raioanele Rîșcani, Sîngerei și Ștefan Vodă din Republica Moldova, semnat astăzi la Suceava

Astăzi a fost semnat la Suceava, în Sala Unirii Bucovinei cu Țara din fosta curte interioară a Palatului Administrativ, dată în folosință cu acest prilej, o înțelegere de colaborare între Consiliul Județean Suceava, Primăria Chișinău și conducerile raionale Rîșcani, Sîngerei și Ștefan Vodă din Republica Moldova.
Părțile semnatare ale acordului de colaborare – președintele Consiliului județean Suceava Gheorghe Flutur, primarul municipiului Chișinău Ion Ceban precum și președinții celor trei raioane din țara vecină au manifestat încrederea că acesta va fi funcțional, concretinzându-se în rezultate palpabile pentru toate părțile și nu va rămâne doar pe hârtie. Este vorba despre colaborări în domeniile economic, cultural, turism, sănătate dar și social.
Primarul municipiului Chișinău Ion Cehan a arătat că există un potențial foarte mare de colaborare, care trebuie valorificat.
Președintele consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a vorbit despre constituirea unor grupe tehnice de lucru pentru promovarea de proiecte comune în diverse domenii, în special cel economic și cel al turismului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *