Mopan Suceava
Actualitate

Acte de vandalism astă – noapte la Bivolărie, la locuința socrilor activistului de mediu rădăuțean Daniel Bodnar. Au fost sparte cu pietre geamurile casei și parbrizul mașinii lui Bodnar

Persoane necunoscute au spart cu pietre  astă noapte geamurile la locuința din satul Bivolărie, orașul Vicovu de Sus a  socrului activistului de mediu Daniel Bodnar precum și parbrizul mașinii rădăuțeanului care venise ieri în vizită la socri și a rămas peste noapte. Evenimentul s-a petrecut între orele 030 – 1.30. Poliția a fost chemată la fața locului pentru a investiga evenimentul.

Bănuiți de actele de vandalism de către Daniel Bodnar sunt Teofil Cenușă și Ilie Cenușă,  doi frați din Putna, cel dintâi administrator al unei firme de exploatare a lemnului, celălalt pădurar la Brodina.

Pe pagina sa de facebook, Daniel Botnar a postat imagini filmate astă-noapte, cu comentarii proprii în care a arătat că a fost amenințat că îi va da foc la casă  de către  Teofil Cenușă după ce în urmă cu trei zile a fost oprit un transport ilegal de lemn aparținând firmei acestuia.   ”Lupta mea de acum începe. Veți plăti pentru toate fărădelegile . Dacă credeți că reușiți să mă intimidați vă înșelați amarnic. Nu este normal să se întâmple așa ceva” a transmis Daniel Bodnar. Martorii susțin că ar fi văzut în zonă un automobil Audi A4 de culoare neagră, Bodnar fiind sigur că acesta aparține lui Teofil Cenușă, el postând și o fotografie cu acesta din urmă lângă autoturismul indicat.  . Ar fi venit la Bivolărie  cu un Audi A4 negru, mașina lui Teofil Cenușă. ” Acesta este  rezultatul protecției de care beneficiază mafia lemnului. Criminali odioși, sunt copii în casă!”, a mai apreciat Daniel Bodnar care a mulțumit polițiștilor care au venit rapid la fața locului. . Domnii polițiști au venit foarte rapid.

Daniel Bodnar a depus plângere penală la sediul Poliției Vicovu de Sus. El a cerut ca Poliția va trebui să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere de astă noapte, din Putna și Vicovu de Jos de la 0:30 la 01:30.

Golanii care au amenințat și au lovit sunt cei care mi-au spus direct că va urma asta. Este

fratele pădurarului de pe Brodioara Cenușă Ilie, Cenușă Teofil, cel care este administratorul firmei care a fost prins de noi acum 3 zile cu un transport de lemn ilegal. Cei care au lovit au fugit cu un Audi A4 de culoare neagră! Ați depășit orice limită și veți plăti ticăloșilor

Faceți de Rușine toți oamenii gospodari și de cinste din Putna și Brodina. Lupta noastră continuă! România merită sacrificiul nostru!” a postat ulterior Pe pagina proprie Daniel Bodnar, care a mai spus că va cere IPJ Suceava să i se asigure protecție, lui și familiei sale.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other