Acţiune penală şi arest preventiv pentru un sucevean care a vrut să-şi răzbune fratele şi a atacat trei persoane care l-ar fi agresat

La data de 03 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, inculpat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice, dispunând la aceeaşi dată şi luarea faţă de inculpat a măsurii reţinerii pentru 24 de ore.

La data de 04 august 2019 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 de zile, propunere care a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandatul de arestare.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că:

La data de 01 august 2019, după ce a aflat că fratele său ar fi fost agresat de alte persoane, într-un loc public situat pe raza unei comune din judeţul Suceava, inculpatul s-a înarmat cu un corp contondent dur, s-a deplasat spre locul unde se aflau pretinșii agresori, exercitând multiple acte de violență față de trei persoane vătămate.

Cu privire la agresarea uneia dintre cele trei persoane vătămate s-a reținut că inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri în zona cranio-cerebrală, urmărind suprimarea vieții victimei. Persoana vătămată a suferit leziuni vindecabile în 38-40 zile, fără a-i fi pusă în primejdie viața.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză, însă, pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică, precizează reprezentanții Parchetului  de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *