Acțiuni ale polițiștilor suceveni pe linia infracționalității rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute

IPJ Suceava a făcut publică o situație privind acțiunile pe care le-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute pentru combaterea încălcărilor legislației rutiere.
În perioada 12.10.-14.10.2018, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acţiuni tematice pe raza județului, pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice, în cadrul căreia au fost testați cu aparatul etilotest 512 conducători auto, fiind constatate 3 infracţiuni și aplicate 134 sancţiuni contravenționale, în valoare de 50.075 lei. De asemenea au fost reținute 11 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.
În același interval, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acţiuni tematice pe raza județului pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost constatate 5 infracţiuni rutiere și au fost aplicate 441 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 197.927 lei. De asemenea, au fost reținute 43 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *