Acțiuni de igienizare și dezinfecție a platformele de colectare a deșeurilor din municipiul Suceava anunțate de viceprimarul Lucian Harșovschi

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a transmis că se continuă acțiunile de igienizare și dezinfecție a platformelor moderne de colectare a deșeurilor în scopul prevenirii și combaterii infecției cu SARS-CoV-2.

Operațiunile constau în două componente principale:  igienizarea și dezinfecția containerelor la interior, cu ajutorul unei mașini speciale cu pompă tip vidanjă care golește levigatul și igienizarea și dezinfecția containerelor la exterior precum și a platformelor din jurul containerelor, cu o mașină cu abur de înaltă presiune.

Se spală și se igienizează exteriorul containerelor și pavelele platformei din jurul containerelor, de asemenea, se dezinfectează exteriorul containerelor, capacele, mânerele, platformele din jurul acestora.

Dacă situația o va cere, iar indicele de infectare va crește, vom fi reluate și operațiunile de dezinfecție în spațiile publice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *