Acțiuni nocturne ale Poliției în cartierele Burdujeni și Ițcani, pe străzi, în gări și localuri, soldate cu 20 de amenzi

În noaptea de 03/04.08.2019, în intervalul orar 19.00 – 03.00,  Poliția municipiului Suceava, în cooperare cu Serviciul Județean de Poliție Transporturi Suceava, a organizat și executat o acţiune pe raza carierelor Burdujeni și Ițcani, pe linia prevenirii şi combaterii infracționalității stradale, a actelor cu violenţă,  precum și a faptelor de cerșetorie, vagabondaj, consum de băuturi alcoolice sau substanțe interzise în locuri publice, furt și tâlhărie. De asemenea, s-a urmărit creșterea gradului de siguranță în zona și incinta sălilor de jocuri dar și a unităților de alimentație publică.

La acțiunea organizată au participat 23 de poliţişti din cadrul Poliției municipiului Suceava și Secției de Poliție Burdujeni.

De asemenea, au participat și 8 lucrători de jandarmi și 4 polițiști locali. În cadrul acţiunii au fost legitimate 129 de persoane şi au fost controlate cca. 100 de vehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 88 de șoferi.

Au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și un permis de conducere. Au fost verificate 25 de obiective, unităţi economice, săli de jocuri, etc.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 20 de  sancțiuni contravenţionale, în valoare de 6600 lei.

Nu au fost înregistrate infracțiuni contra patrimoniului sau persoanei și nu au fost sesizate acte de tulburare ordinii și liniștii publice.

IPJ Suceava a transmis că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, scopul fiind creșterea gradului de siguranță publică și prevenirea și descurajarea actelor delictuale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *