Acțiunile împotriva Covid ale polițiștilor: 1270 persoane, 45 de societăți comerciale verificate, 89 de amenzi însumând 26.300 pe parcursul zilei de ieri

Prefectura Suceava a anunțat că în  cursul zilei de 04.01.2021 polițiștii suceveni au desfășurat activități în  context Covid 19, fiind verificate  cu privire  la respectarea măsurilor  și interdicțiilor  impuse 1270 persoane.  De asemenea,  au fost verificate 45 societăți comerciale. Au fost aplicate 89 sancțiuni contravenționale, în valoare de 26300 lei pentru  nerespectarea măsurilor de protecție  individuală și neluarea  măsuridlor pentru  diminuarea impactului riscurilor  conform Legii nr.55 /2020.

Acțiunile de verificare vor continua în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

”Solicităm tuturor cetățenilorsă respecte măsurile impuse de autorități, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să nu se expună la riscuri. Adoptați o conduită responsabilă și respectați măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a vă proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur!

Toate datele transmise în acest comunicat, incidența la zi a cazurilor de COVID-19 la nivelul tuturor unităților administrativ teritoriale din județ precum și hotărârile Comitetului pentru Situații de Urgență Suceava, se regăsesc pe pagina oficială a Instituției Prefectului – județul Suceava, secțiunea  Info Coronavirus.

https://sv.prefectura.mai.gov.ro/info-coronavirus-judetul-suceava/

În ceea ce privește campania de vaccinare împotriva COVID – 19, vă recomandăm să vă informați doar din surse oficiale. Cetățenii au la dispoziție spre consultare site-ul Instituției Prefectului – județul Suceava, secțiunea ROVACCINARE, unde se regăsește Platforma Națională de Informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19: https://vaccinare-covid.gov.ro/

Trebuie menționat că vaccinarea este gratuită, voluntară și necondiționată. Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro” se arată în comunicatul de presă transmis de Instituția Prefectului – Județul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *