Activiștii de mediu, din nou la vânătoare pe șosele. Un nou transport de lemn cu acte în regulă, oprit și percheziționat de polițiști în Sucevița, la cererea activistului Tiberius Vatamaniuc

La 14.06.2021, ora 17.59, ofițerul de serviciu pe subunitate a fost sesizat  de către numitul Tiberius Vatamaniuc despre faptul că de la Palma spre Marginea se deplasează „un camion cu lemn ilicit”.

Echipajul din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți a luat legătura cu apelantul, care a declarat verbal că ansamblul auto se află în comuna Sucevița și se îndreaptă către comuna Marginea, pe Drumul Național 17 A și solicită a se lua măsuri față de conducătorul auto, întrucât circulă supraîncărcat și nu posedă avize.

Pe DN 17A de pe raza comunei Sucevița  a fost oprită autoutilitara marca Mercedes Benz  care transporta cantitatea de 15,31 mc. lemn rotund de fag  condus de un bărbat de 49 ani din comuna Sucevița, fără ca încărcătura să depășească în înălțime gabaritul.

Conducătorul auto a prezentat documentele personale, respectiv permisul de conducere valabil, atestatul profesional, certificatul de înmatriculare și polița de asigurare RCA valabilă, iar pentru materialul lemnos transportat a prezentat prin intermediul aplicației SUMAL 2.0, avizul de însoțire generat la data de 14.06.2021, ora 17:57:36 cu privire la  care nu s-au constatat nereguli, în urma verificării efectuate în aplicația SUMAL 2.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *