Activistul de mediu Daniel Bodnar, rănit în accidentul rutier din noapte de luni spre marți a fost operat la Iași și va pleca la Viena pentru recuperare

Dr. Daniela Pitican, sora lui Daniel Bodnar, rădăuțeanul cunoscut ca activist pentru protecția mediului, care a fost rănit grav într-un accident de circulație în noaptea de luni spre marți, a postat pe pagina de facebook a fratelui său un mesaj pe care îl transmitem și noi. Suntem informați că Daniel Bodnar a fost operat cu succes la Spitalul de Neurochirurgie din Iași iar procedurile de recuperare le va face la Viena.

Prezentăm mai jos veștile bune anunțate de dr. Daniela Pitican, sora lui Daniel Bodnar, așa cum au fost ele transmise în spațiul public:  

”Operația lui Daniel a fost finalizată!

Am discutat cu medicii din echipa operatorie, care au făcut ceea ce a ținut de ei, la cele mai înalte standarde și le mulțumim.

Lui Daniel i-au fost refăcuți corpii vertebrali. Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării. De acum Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță!

S-a trezit din anestezie. Mâine dimineață urmează să i se facă un examen neurologic.

Va urma o perioadă lungă și intensă de recuperare.

Căutăm cele mai bune soluții pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu ca Daniel să poată umbla din nou.

Recuperarea o va face în Viena, acolo unde Daniel are 2 surori. Urmează să facem demersurile necesare pentru a începe cât mai repede posibil procedurile.

Noi ca familie îl susținem, avem nevoie și de susținerea voastră! Vă mulțumim pentru susținere și pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie și de toți oamenii care îl cunosc și știu că lupta lui a fost, este și va fi pentru dreptate și adevăr.

Cu Dumnezeu înainte!

Dr. Daniela Pintican (sora lui Daniel)”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *