Actualitate

Activistul de mediu rădăuțean Daniel Bodnar și un coleg al său, agresați la Marginea de patru bărbați din Sucevița după ce au semnalat un posibil transport supraîncărcat de lemn

La 12.09.2020, ora 19.20, SPR 3 Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Iulian U., cu privire la faptul că în fața Atelierului de Împletituri Marginea, are loc o altercație.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la ora 18.40, Iulian U. însoțit de Daniel Bodnar, activistul de mediu rădăuțean în vârstă de 33 ani, a sesizat prin SNUAU 112 polițiștii, cu privire la faptul că o autoutilitară ce transportă material lemnos este supraîncărcată.

Cu această ocazie, echipajul din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți, a interceptat autoutilitara mai sus menționată, după care a condus-o la Atelierul de Împletituri OS Marginea, în vederea inventarierii materialului lemnos. Daniel Bodnar și Iulian U. s-au deplasat la Atelierul de Împletituri Marginea, pentru a asista la inventarierea materialului lemnos din autoutilitara mai sus menționată.

În timp ce aceștia se aflau la poarta de acces în incinta Atelierului de Împletituri Marginea, au fost abordați de mai multe persoane printre care Marin R., de 38 ani, Florea B., 27 ani, Claudiu M. și Dumitru M. toți din comuna Sucevița, între aceștia izbucnind un conflict verbal.

Pe fondul acestui conflict, Marin R. și Florea B. le-au adresat amenințări cu acte de violență lui  Daniel Bodnar și Iulian U. după care s-au apropiat de aceștia și l-au lovit pe Daniel Bodnar, provocându-i leziuni ușoare.

Ulterior, Marin R. și Florea B. au aruncat cu mai multe pietre înspre autoturismul BMW X6 aparținând lui Daniel Bodnar, provocând distrugeri automobilului.

Luându-se legătura cu partea vătămată, Daniel Bodnar, acesta a precizat verbal faptul că nu dorește să formuleze plângere penală în momentul de fața pentru săvârșirea vreunei infracțiuni, întrucât dorește să asiste la inventarierea materialului lemnos din autoutilitara despre care a sesizat la SNUAU 112 Iulian U., urmând pe parcursul zilelor următoare să depună plângere prealabilă.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „amenințarea”, „lovirea sau alte violențe”, și „distrugerea”.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „amenințarea”, „lovirea sau alte violențe” și „distrugerea”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *