Administrația județeană pregătită să dea piept cu frontul atmosferic care va aduce ninsori, începând din această după amiază, în județul Suceava. Se desfășoară acțiuni pentru prevenirea formării poleiului pe toate drumurile naționale din zona de munte

Reprezentanții Prefecturii Suceava anunță că din datele prezentate, până la această oră, de către reprezentanții autorităților ce acționează în teritoriu pentru buna desfășurare a circulației pe căile de comunicație rutiere și prevenirea situațiilor de urgență, reiese ca nu s-au înregistrat probleme deosebite, blocaje rutiere, accidente sau alte incidente.
În aceste momente se circulă pe carosabil umed, fiind desfășurate acțiuni specifice pentru prevenirea formării poleiului pe toate drumurile naționale din zona de munte. S-au înregistrat precipitații slabe sub forma de ninsoare în zona Vatra Dornei dar fără probleme deosebite pentru participanții la trafic.
După ora 12.00, în data de 05.01.2020, teritoriul județului Suceava va fi traversat de un front atmosferic, ce va aduce precipitații sub formă de ninsoare.

Evoluția acestuia va fi monitorizata cu atenție pentru a se acționa imediat în cazul unor fenomene meteorologice ce pot pune în pericol desfășurarea normală a traficului sau integritatea persoanelor și bunurilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.