Adolescent de 16 ani băgat în arest după ce a acostat o femeie și i-a smuls poșeta de pe umăr, în zona spitalului din Câmpulung Moldovenesc

În dimineața zilei de ieri, 19.01.2020, la ora 06.15, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către paznicul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că la ghereta unde își desfășoară activitatea s-a prezentat o femeie care susține că i-a fost furată poșeta în imediata apropiere a spitalului.

La fața locului s-au deplasat echipajele de ordine publică din teren, care din primele verificări au stabilit că femeie de 51 ani, din localitate, în timp ce se deplasa printre blocurile de pe strada Sirenei, pe o alee neiluminată, din apropierea spitalului, a fost acostată de un tânăr care la un moment dat i-a smuls, în fugă, de pe umăr, poșeta în care avea un telefon și mai multe bunuri de îngrijire personală.

Au  fost constituite de îndată mai multe echipaje care au verificat zona, la scurt timp fiind identificat  autorul faptei, acesta fiind un adolescent de 16 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

După audieri și administrarea materialului probator, față de suspect a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava. Astăzi, suspectul va fi prezentat în fața procurorului de caz cu propunerea dispunerii față de acesta a măsurii preventive a controlul judiciar.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „tâlhărie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *