Adolescent de 17 ani, băut bine, ieșit la plimbare pe Aleea Jupiter cu mașina părinților, prins după ce a lovit automobil parcat, continuându-și cursa printre blocuri

Marți seară, după ora 20.00, o patrulă a Poliției de ordine publică a fost chemată să intervină pe strada Aleea Jupiter din cartierul George Enescu, în zona Școlii Generale nr. 8 după ce un localnic a sesizat prin  112 faptul că șoferul unui autoturism marca VW Golf a acroșat un autoturism Opel și a părăsit locul evenimentului rutier, bănuind că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.  

Mașina implicată în evenimentul rutier  a fost identificată pe la ora  20:20, pe Aleea Jupiter, a deplasându-se dinspre  Cartodrom  către bulevardul George Enescu.  La volanul acesteia se afla A.A. în vârstă de 17 ani din municipiul Suceava, care emana halenă alcoolică și care a recunoscut în fața organelor de poliție că nu deține permis de conducere iar autoturismul l-a folosit fără acordul mamei sale.

Fiind condus la sediul Poliției municipale Suceava, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0.59 mg/ L alcool pur în aerul expirat. Lui A.A.  i-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a constatat și faptul că autoturismul condus de minor nu deține o poliță R.C.A. obligatorie iar inspecția tehnică periodică a fost valabilă până la data de 15.01.2021.

În cauză urmează a se efectua cercetări de către lucrătorii Biroului Rutier Suceava din cadrul Poliției municipale față de A.A. pentru distrugere,  conducere fără permis și sub influența alcoolului.      

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *