Adolescent de 17 ani găsit inconștient în baie de mătușa pe care o ajuta la treburile din gospodărie, la Bogdănești

În după amiaza zilei de ieri, 17.02.2020, la ora 19.21, polițiștii S.P.R. 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, cu privire la faptul că nepotul său, un tânăr de 17 ani a leșinat în baie.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în jurul orei 15.00, adolescentul în vârstă de 17 ani, din comuna Râșca, s-a deplasat la locuința mătușii sale, din Bogdănești, unde a ajutat-o pe aceasta la treburile gospodărești. 

În jurul orei 18.30 băiatul s-a deplasat în baia locuinței mătușii sale cu scopul de a se spăla. În jurul orelor 19.15, văzând faptul că nepotul nu iese din baie, mătușa sa l-a strigat pe acesta și văzând că nu primește niciun răspuns, a forțat geamul de la baie și a pătruns înăuntru unde l-a găsit inconștient.

Femeia a constatat faptul că nepotul său se află în stare de inconștiență din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon cauzată de o instalație instant cu butelie ce încălzește apa de la baie.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul SAJ Fălticeni care i-a acordat îngrijiri medicale, fiind transportat în stare de conștiență la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *