Adresa la care se fac programările on-line pentru consultații în Ambulatoriu, la Spitalul Județean Suceava. Comunicat de presă

Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a transmis printr-un comunicat de presă câteva clarificări privind modul în care pacienții se pot programa online  pentru consultații în Ambulatoriu.

Lămuririle vin ca urmare a unor neclarități sesizate de către pacienți:  

”Vă comunicam ca site-ul spitalului este funcțional având adresa web: http://www.spitaluljudeteansuceava.ro/ iar pagina de programări on-line are adresa https://portal.spitaluljudeteansuceava.ro/Programari-Online.

Menționăm că  programările on-line se fac în limita locurilor disponibile”, se arată în comunicatul de presă transmis de Spitalul Județean Suceava.

Please follow and like us:

10 comentarii la „Adresa la care se fac programările on-line pentru consultații în Ambulatoriu, la Spitalul Județean Suceava. Comunicat de presă

 • 19 martie 2020 la 9:38
  Permalink

  In fam santem doi cu diabet si avem in aceias zi programarea as vrea sa stiu in contestul actual se poate vei unul sa scoate el reteta pentru amandoi ,da sau nu va multumesc

  Răspunde
  • 20 martie 2020 la 8:37
   Permalink

   Scuze pentru faptul că răspunsul vine după o zi. Am vorbit cu unul dintre doctorii diabeticieni (și eu am probleme asemănătoare) care mi-a spus că în principiu, este posibil doar că trebuie obținută o aprobare telefonică din partea Cabinetului Ambulatoriu Diabet, după ce va fi purtată în prealabil o discuție cu pacientul. Pentru aceasta trebuie apelat numărul de centrală al Spitalului, nr. 0230.222.098 și cerută legătura cu Cabinetul Ambulatoriu Diabet. Sper să vă fi fost de folos.

   Răspunde
 • 22 aprilie 2020 la 10:26
  Permalink

  Bună ziua , as vrea sa ma ajutați in legatura cu medicamentul glucobay, l-am căutat la toate farmaciile din oraș si nu există. Tatăl meu are diabet tip 2 si are 80 de ani .

  Răspunde
  • 22 aprilie 2020 la 13:01
   Permalink

   Încercați la farmacia Catena de pe aleea din Piața Mică. Aveau glucobay de 100 cu ceva vreme în urmă

   Răspunde
  • 13 mai 2020 la 17:16
   Permalink

   Lucrez intr-o farmacie si avem glucobay. Da-ti un mail pe adresa si vedem.

   Răspunde
 • 22 mai 2020 la 7:59
  Permalink

  Am intrat pentru o programare la ambulatoriu diabet și nu există nici un loc liber la nici un medic din cei șase listați până la sfârșitul anului 2020! Cum procedez în situația asta?!

  Răspunde
  • 22 mai 2020 la 8:22
   Permalink

   Site-ul ambulatoriului de specialitate este blocat pentru că ambulatoriile sunt închise încă. Dar vă puteți adresa pe email la adresa ambdiabet@spjsv.ro. Am discutat problema dumneavoastră cu dr. Claudiu Cobuz. Așteaplă emailul dvs.

   Răspunde
 • 17 iunie 2020 la 16:19
  Permalink

  Buna seara,as avea nevoie de o informatie va rog,este posibil sa avem contactul mail sau telefon al D.nei Doctor SESTAC MANUELA ,sectia neurochirurgie.pentru al comunica doctorului de familie,caci am inteles ca este singurul mod de a avea acces la rezultatul unei vizite specialistice facuta cu ceva timp in urma.Multumim anticipat.

  Răspunde
 • 3 iulie 2020 la 12:51
  Permalink

  Buna ziua. Incerc sa fac o programare la cardiologie doctor Luca Lacramioara , nu pot sa intru pe nici o adresa si nu raspunde la telefon. Multumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *