Mopan Suceava
Publicitate

Află cum îți poți face vânzări telefoane second hand în câteva minute! E sigur, e…Yzzy

Un start-up sucevean a pus bazele unei platforme practice pentru cei care își doresc să cumpere sau să vândă un telefon la mâna a doua. Se numește Yzzy și se pare că numele nu îi este ales la întâmplare, asta pentru că într-adevăr spune subtil despre cât de ușor este procesul de vânzare/cumpărare. Iată despre ce este vorba!

Vânzări telefoane second hand – nu a fost niciodată mai ușor și mai sigur

Cu siguranță mulți dintre cei care dețin un telefon mobil au trecut la un moment dat prin episodul acesta: își doreau să schimbe dispozitivul deținut, dintr-un motiv sau altul. Dincolo de preocuparea despre buget, ce să facă cu cel deja deținut? Din teama de a nu fi vândut către terțe persoane, să nu fie subevaluat. De partea cealaltă, un cumpărător trăia teama de a nu plăti pentru ceva nefuncțional.

Acestea par să fie justificări concrete pentru care oricine are nevoie de o platformă de vanzari telefoane second hand cum este Yzzy. Este un win-win pentru toată lumea, indiferent că vorbim despre postura de cumpărător sau vânzător.

Cum se desfășoară procesul de evaluare

Pentru cei interesați să vândă un dispozitiv mobil prin Yzzy.ro trebuie să știe că va avea loc o evaluare amănunțită a acestuia. Oferta de preț este imediat după înaintată. Dacă există un acord comun din acest punct de vedere tranzacția este imediat încheiată.

Orice telefon pus la vânzare în cadrul platformei yzzy.ro este detaliat prezentat, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Astfel, cumpărătorul știe din start care este starea unui telefon. Prețurile sunt deci în consecință, în raport cu nivelul de calitate al dispozitivului mobil în cauză.

Achizițiile la mâna a doua, un trend în ascensiune

 Este de remarcat că tot mai mulți în ultima perioadă preferă să achiziționeze diverse bunuri la mâna a doua. Aici vorbim inclusiv de bunuri precum un telefon mobil. Ideea încântă fără doar și poate, mai ales că vine la pachet cu tot felul de avantaje. Vorbim despre posibilitatea de achiziție la un preț mai bun. Atât timp cât sunt păstrate condițiile optime de control al calității, deci sunt verificări făcute asupra telefoanelor mobile puse la vânzare, publicul este mai mult decât încântat să cumpere astfel.

Prețurile sunt cu până la 40 sau chiar 50% mai mici față de același timp de smartphone cumpărat nou din magazine. Pot fi cumpărate de la Yzzy telefoane de marca Samsung, iPhone, Xiaomi, Oneplus sau Honor printre altele. Adică veți găsi cu ușurință modele ce țin pasul cu preferințele de actualitate.

În câteva minute vânzarea sau cumpărarea unui telefon second hand este un deal încheiat. Lucrurile merg ca pe roate și dovadă stau și mărturiile reale ale celor care au încercat deja această platformă. Descoperiți un punct de vedere realist, recenziile clienților, chiar din pagina oficială. Pentru cei din proximitate Yzzy este deja un brand sucevean cunoscut. Detalii complete sunt în pagina yzzy.ro.

Contact:

str. Ana Ipătescu, nr. 5

Bucovina Business Center

birou 208

contact@yzzy.ro

0761 053 053

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *