Aflat în arest la domiciliu, un dornean și-a convins amicul să-l ducă cu mașina la locuința fostei soții, unde a făcut scandal pe timp de noapte. Bărbatul va ajunge în arestul IPJ

Un bărbat de 30 de ani din Dorna Arini a fost introdus în arestul IPJ Suceava după ce, având arest la domiciliu stabilit de judecători pentru infracțiuni rutiere, nu s-a putut răbda și, împreună cu un amic, a purces la drum cu mașina pe timp de noapte până la casa fostei soții, pe care a amenințat-o.
Actul său de ”curaj” nu a rămas nesancționat. Potrivit IPJ, în ziua de 11 iunie a.c., cu ocazia raziei desfășurate pe raza municipiului Vatra Dornei, polițiștii Compartimentului Supravegheri Judiciare din cadrul BIC s-au sesizat cu privire la faptul că inculpatul Nacu Ionuț Vasile de 30 ani cu domiciliul în comuna Dorna Arini, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, nu respectă obligațiile impuse de Judecătoria Vatra prin care s-a dispus această măsură împotriva sa pentru săvârşirea infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare” şi „părăsirea locului accidentului” .
A fost sesizată Judecătoria Vatra Dornei motivându-se că Nacu Ionuț Vasile a încălcat în seara de 09.06.2019 obligațiile stabilite de către instanță, de a nu părăsi imobilul în care locuiește. În seara respectivă, după ora 23.00, el a părăsit domiciliul și s-a deplasat împreună cu un amic, cu un autoturism Ford de culoare neagră, înmatriculat în Marea Britanie până la locuința fostei sale soții, pe care a amenințat-o. În noul dosar se fac cercetări și pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,violare de domiciliu” și ,,distrugere”, comise în seara de 09.06.2019 în dauna fostei soții.
Judecătoria Vatra Dornei a admis sesizarea și a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a arestării preventive a lui Nacu Ionuț Vasile, hotărâre care nu este definitivă, urmând a comunica după rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *