Aflat la băut în casa unui vecin, un zvoriștean a reclamat că a fost bătut iar polițiștii i-au amendat, și pe el și pe agresor, cu câte 2000 de lei pentru lipsa declarației

Luni seară, înainte de ora 20.00, polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizaţi telefonic de către Gheorghe S. de 43 ani, din comuna Zvoriștea cu privire la faptul că a fost agresat fizic de o persoană din aceeași localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 19.30, Gheorghe S. se afla la locuința lui Constantin A. din aceeași localitate, unde a consumat diferite băuturi alcoolice, cu acesta dar și cu Petru P., de 48 ani. Pe fondul consumului de alcool, între Petru P. și Gheorghe S. s-a iscat un conflict spontan în urma căruia cel din urmă a fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnul în zona feței.

În urma conflictului, Gheorghe S. a apelat la 112 solicitând intervenția unui echipaj de poliție. În urma verificărilor efectuate  s-a constatat faptul că nu au fost respectate normele O.M. 3/2020 în urma căreia ambele persoane au fost sancționate cu amendă fiecare în cuantum de 2000 de lei pentru că nu aveau declarație pe propria răspundere privind motivul pentru care au ieșit din casă.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de ,,lovire sau alte violenţe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *