Evenimente

Agresată de concubin și mama acestuia, o suceveancă cu trei copii minori a cerut sprijinul poliției care a emis ordin de protecție împotriva bărbatului

La data de 08.01.2021 ora 21.57, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică Suceava a fost sesizat prin SNUAU 112 de către o femeie de 33 ani din Suceava cu privire la faptul că se află la domiciliu și este agresată de soț și de soacră.

La fața locului a fost găsită apelanta de 33 ani care a relatat că locuiește la această adresă de circa două luni împreună cu concubinul ei de 38 ani din Suceava și 3 copii minori din căsătorii anterioare ale femeii.

Aceasta a relatat faptul că în jurul orelor 20.00 a avut o discuție în contradictoriu cu concubinul ei, apoi acesta a chemat-o prin telefon și pe mama lui, iar după ce a venit aceasta cearta a degenerat, iar bărbatul de 38 de ani ar fi agresat-o și i-ar fi distrus telefonul mobil personal. La fața locului a fost identificat și concubinul femeii precum și mama acestuia iar conflictul a fost aplanat.

Victima s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru a depune plângere penală împotriva concubinului ei pentru infracțiunea de violență în familie și distrugere iar  agresorul a fost condus și el la unitatea de poliție pentru continuarea cercetarilor. 

La sediul Poliției Municipiului Suceava s-a întocmit formularul de evaluare a riscului de unde a reieșit că există risc iminent pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu. Femeia de 33 de ani a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La orele 01.00 s-a emis ordinul de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile, bărbatul de 38 de ani luând la cunoștință pe bază de semnătură cu privire la cele consemnate în ordinul de protecție provizoriu.

Femeia a depus plângere penală pentru infracțiunile de ,,violență în familie” și ,,distrugerea”, cercetările urmând a fi continuate de către polițiști.

 

 

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *