Agresiune familială perpetuă: Un sucevean agresiv a însoțit-o pe soție până în fața polițiștilor, unde femeia a cerut ordin de protecție

Un caz mai special de agresiune în familie, ieri noapte, la Suceava. Femeia care a reclamat agresiunea a venit la Poliție însoțită chiar de soțul agresiv. O situație specială, care scoate în evidență faptul că acest gen de agresiuni sunt departe de a fi eliminate din comportamentul curent în familiile din județul nostru. Mai mult, victimele acceptă să fie însoțite de cei care le-au agresat chiar și în sediul poliției.

Dovadă că statutul partenerului de viață este de multe ori, pentru entitatea alfa, acel de sclav perpetuu.

Aseară înainte de  ora 23. 40, un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului  Suceava  a fost sesizat că pe strada Luceafărului din localitate, o femeie de  38 ani, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost agresată de soțul ei de 41 ani.

Femeia s-a prezentat aseară împreună cu soţul ei la sediul poliției municipale  Suceava unde a spus că a fost agresată fizic de către acesta, a fost lovită și a fost jignită.

Victima a declarat de asemenea faptul că nu au fost distrugeri în locuință doar telefonul ei a fost  aruncat.

Ea a declarat verbal și în scris că solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul său și dorește să formuleze plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare deoarece îi este foarte frică să mai stea cu acesta. Aceasta a declarat faptul că a mai fost agresată și în trecut de soțul ei. Femeia a fost îndrumată la o unitate spitalicească pentru primirea de îngrijiri medicale și consultații în acest sens.

A fost completat Formularul de Evaluare a riscului ocazie cu care a rezultat că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei iar în urma probatoriului administrat s-a emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile începând cu de 13.03.2019 orele 01:10.

S-a întocmit proces-verbal de constatare privind săvârşirea infracțiunii de „violenţă în familie”, cercetările urmând a fi continuate de Poliția municipiului Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *