Agresiune la Pătrăuți. O tânără de 20 de ani măritată peste Siret luată de păr de un bărbat de 48 de ani, chiar în satul părinților ei

La Pătrăuți, ca și la Mironu – Valea Moldoveni, cetățenii localnici oferă săptămânal spectacole media, dintre cele mai diverse. La sfârșitul acestei săptămâni, evenimentul reprezentativ pentru economia socială a comunității minoritare s-a produs la Pătrăuți. Potrivit IPJ, la 19.04.2019, ora 16.25, E. M., de 20 ani, din comuna  Vlădeni, jud. Botoșani, a anunțat prin 112 faptul că, în timp ce se afla pe raza satului Pătrăuți, a fost agresată de către un localnic.

Din verificări a reieșit că la ora indicată în apelul de urgență, tânăra se afla în fața porții locuinței părinților săi din comuna Pătrăuți, iar la un moment dat, pe lângă ea a trecut un bărbat de 48 ani, din localitate, într-un atelaj hipo. Acesta i-a adresat injurii, fără nici un motiv, iar în momentul în care tânăra i-a cerut explicații pentru comportamentul său, bărbatul furios a coborât din căruță și a tras-o de păr.

Apelanta nu a solicitat prezența unei ambulanțe la fața locului, considerând că nu a suferit leziuni majore. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *