Agresiune plină de ”confuzii” într-o familie din Moara. Poliția care a intervenit la un scandal conjugal a aflat că soacra era pionul principal

Polițiștii S.P.R. 9 Şcheia au fost sesizaţi în dimineața zilei de ieri, 31 ianuarie 2020, la ora 11:29, prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Moara care a anunțat că a fost agresată de soțul său.

Cu ocazia deplasării la fața locului, respectiv la domiciliul acesteia, a fost identificată apelanta, care a declarat verbal că mama sa este cea care a fost agresată și nu ea, fiind doar o confuzie.

Ulterior, mama acesteia, o femeie în vârstă de 62 ani, din municipiul Constanța, a fost audiată cu privire la cele întâmplate, ocazie cu care a declarat că a avut, de fapt, un conflict cu ginerele său, în urma căruia acesta a agresat-o verbal, în sensul că a amenințat-o, fără a o agresa fizic în vreun fel. Femeia a mai  declarat că nu dorește să depună plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, dorind doar ca acesta să fie invitat la sediul poliției și să i se pună în vedere să nu mai comită astfel de fapte.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  ,,amenințare”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *