Agresiune raportată după o zi la Salcea, un bărbat bătut de un vecin a venit la Poliție cerând să i se cheme o ambulanță

Ieri, în jurul orei 10.00 dimineața la sediul Poliției orașului Salcea s-a prezentat un bărbat de 49 ani, care a reclamat faptul că în ziua precedentă, în jurul amiezii, a fost agresat de către o persoană din localitate, motiv pentru care se simte rău și dorește să i se cheme o ambulanță.

Polițiștii au stabilit că la 11.05.2019, în jurul orei 14.30, în timp ce se afla în fața barului A.F. Andrian S.R.L. Salcea, pe fondul unui conflict spontan a fost lovit cu pumnul în zona feței de către Andrei S., de 21 ani, moment în care a și-a pierdut cunoștința și a căzut lovindu-se de un coș de gunoi.

Cel lovit nu a explicat de ce nu a reclamant agresiunea chiar în ziua producerii acesteia. Oricum, ieri a fost preluat de la sediul Poliției Salcea de o ambulanță și transportat la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale unde a fost diagnosticat cu „TCC, contuzie toracică”.   

 În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *