Agresor sexual din Dumbrăveni, arestat în cele din urmă. Novac Mihăiță care se dădea medic, este suspect de săvârșirea a cel puțin 5 agresiuni sexuale în zona Policlinicii Suceava, în această iarnă

Este bine mai târziu decât niciodată, ca o faptă penală gravă să fie adusă la cunoștința opiniei publice. Este vorba desre un viol petrecut  în data de 6 februarie 2019, cu 8 zile în urmă, chiar în centrul municipiului reședință de județ. IPJ Suceava a oferit informații despre acest dramatic eveniment abia astăzi.

S-a ajuns într-o situație de-a dreptul fără ieșire, de când prezumpțiile de nevinovăție primează asupra dreptului elementar al omului, bărbat sau femeie, băiat sau fată: dreptul la viață.

 Cu mult efort, poliștii  suceveni au catadicsit să spună lumii că o fată de 24 de ani a fost violată în data de 6 februarie de către un individ de 44 de ani, din comuna Dumbrăveni, acum 8 zile. S-a recomandat ca fiind medic și a atras-o pe femeie într-un imobil dezafectat din zona Mărășești .

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști,  urmare a raportului de eveniment din data de 06.02.2019, privind comiterea infracțiunii de „viol” victimă fiind o femeie de 24 de ani din comuna Dumbrăveni,  aceasta a fost abordată în incinta Policlinicii Areni de către un bărbat care, ulterior a violat-o într-un imobil dezafectat din zona cartierului Mărășești. Polițiștii l-au identificat pe  autorul faptei în persoana lui Novac Mihăiţă,  de 44 ani, din comuna Dumbrăveni.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,viol”, cu privire la stabilirea cu exactitate a modului de comitere a infracțiunii și administrării probatoriului, urmând a se raporta de urmare.

Individul este în evidențele Poliției Județene cu mai multe infracțiuni de agresiune sexuală dar, în buna tradiție a precauției, acestea nu au fost, până astăzi, făcute publice.

Urmare la rapoartele de eveniment privind comiterea la data de 02.10.2018, 14.11.2018 şi 01.12.2018 a cinci infracţiuni de agresiune sexuală comise unor femei în zona Mărășești – Universității, la data de 12.02.2018 suspectul Novac Mihăiţă, de 44 ani, din comuna  Dumbrăveni, a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, propunere însuşită de instanţă, asupra acestuia luându-se măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 zile.

Individul a fost introdus în arestul IPJ  Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *