Al treilea transport de ajutoare a plecat către Cernăuți, a anunțat primarul Ion Lungu, care s-a întâlnit azi cu copii ucrainei dintr-un lot de natație, găzduiți la LPS  

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că astăzi a plecat spre Cernăuți al treilea transport cu ajutoare umanitare, respective mașini de spălat și uscătoare industrial. Totodată municipalitatea suceveană sprijinț integrarea copiilor ucraineni în Români,a în acest sens Ion Lungu având o întâlnire astăzi cu un lot de natație, 24 de copii și trei antrenori din ucraina, majoritatea din regiunea Cernăuți, găzduiți la Liceul cu Program Sportiv.

”Suntem alături de poporul ucrainean, de cetățenii din orașul Cernăuți. Am trimis astăzi al treilea transport la Cernăuți cu mașini de spălat și uscătoare industriale.

Totodată ajutăm la integrarea copiilor din Ucraina în România. Am avut în această dimineață o întâlnire cu un lot de natație din Ucraina, în majoritate din zona Cernăuți, 24 de copii și 3 antrenori care au asigurată gratuit cazarea și masa la Liceul cu Program Sportiv Suceava iar la bazinul de înot de la Școala Generală nr.3 fac antrenamente. Vor participa în această săptămână la un concurs de natație la Bacău, având în acest sens aprobare de la Federația Română de Natație.

Ne rugăm la Dumnezeu să înceteze acest război nemilos din Ucraina.Doamne ajută!”, este mesajul primaruluiIon Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *