Aleea Umbrelelor din Parcul Rădăuțiului, vandalizată. ”Nu ne mai facem bine niciodată!”, constatarea tristă a primarului Bogdan Loghin

Indivizi necunoscuți au devastat astă noapte Aleea cu Umbrele din parcul central al municipiului Rădăuți, mândria primarului Bogdan Loghin. Au rupt  umbrele, parte le-au luat cu ei, au îndoit stâlpii care le susțineau.

O faptă reprobabilă. Se știe că primarul Bogdan Loghin nu este cel mai iubit dintre rădăuțeni dar astfel de acte de vandalism aruncă o tristă pată asupra întregii comunități.

Fotografiile care însoțesc articolul au fost postate pe pagina sa chiar de către primarul Loghin care le-a însoțit cu o constatare tristă: ”Nu ne mai facem bine niciodată!”.

Printre zecile de comentarii la postarea lui Bogdan Loghin, unele de compătimire, altele de revoltă, altele prilej de harțag între internauți, sunt și câteva de bună credință, oamenii punându-și întrebarea: cum se face că, la câțiva pași de sediul Primăriei, pe una dintre cele mai circulate alei pietonale ale municipiului Rădăuți, nu s-a gândit nimeni din administrația publică locală să instaleze niște camere de supraveghere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.