”Alege prioritățile orașului tău!”, selecție prin vot a celor mai importante investiții dorite de cetățeni, cu bani de la Banca Mondială. Proiecte propuse la Suceava: o nouă rută ocolitoare și reabilitarea Curții Domnești

Un proiect care permite cetățenilor să opteze pentru cele mai importante investiții ce s-ar putea face în orașele în care locuiesc cu finanțare de la Banca Mondială a fost fpcut public de viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, pe pagina sa de facebook.

Proiectul este denumit: ”Alege prioritățile orașului tău!”

Lucian Harșovschi  a explicat că Banca Mondială dorește finanțarea mai multor proiecte cu impact metropolitan. ”Sunt 10 proiecte de infrastructură în județ din care 2 sunt în municipiul Suceava:
1. Construcția unei Variante de Ocolire a Municipiului Suceava, în vederea devierii traficului greu și de tranzit;
2. Valorificarea monumentului istoric, Curtea Domnească din Suceava pentru circuitul turistic local, regional și național”.

Viceprimarul municipiului Suceava a transmis că până pe data de  22 martie 2019  fiecare cetățean din municipiul Suceava va putea să aleagă pentru ca cele două proiecte din Suceava să conteze, votându-le.
Ierarhizarea proiectelor poate fi realizată prin accesarea chestionarului din link-ul următor: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.

”Vă rog să votați!”, este îndemnul Primăriei municipiului Suceava și al viceprimarului Lucian Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *