Alergat în miez de noapte de poliţişti prin centrul Sucevei, un şofer fără permis care a abandonat maşina şi a luat-o la fugă

În această noapte, 22.01.2019, orele 00:00, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier a observat pe str. Nicolae Bălcescu din mun. Suceava un autoturism care circula cu luminile de întâlnire stinse. Aceştia au plecat în urmărirea acestuia şi l-au ajuns din urmă în parcarea din faţa Hotelului “Bucovina” de pe str. Ana Ipătescu. Autovehiculul tocmai oprise în incinta parcării la orele 00:02.

Când s-a ajuns în spatele autovehiculului pe care îl urmăreau, marca Honda Civic, s-a procedat la punerea în funcţiune a semnalelor luminoase şi acustice ale autovehiculului de poliţie. Conducătorul auto a coborât din interiorul maşinii, iar în momentul legitimării a luat-o la fugă fiind urmărit de poliţişti.

Conducătorul auto a fost prins, imobilizat şi încătuşat pe str. Vasile Bumbac, în zona restaurantului “Centru Vechi”. Acesta a declarat verbal că s-a panicat şi a fugit de poliţişti din cauza faptului că ştia că nu este posesor de permis de conducere.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 27 ani din mun. Suceava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Efectuându-se verificări în bazele de date ale poliţiei s-a stabilit faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.