Alertă într-un bloc din Suceava. Un bărbat a pus o boxă electronică pe aragazul aprins, după care s-a retras în dormitor

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, luni, 4 mai 2020, la ora 12:54,  prin SNUAU 112, de către un bărbat de 37 ani, din municipiul Suceava, care a anunțat faptul că pe strada Mihai Viteazul, iese fum la parter unui bloc.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, care a constatat că un bărbat de  61 ani, din mun. Suceava, care locuieşte singur la adresa de mai sus, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla la domiciliu a lăsat pe focul aprins al aragazului de gătit de la bucătărie, la o intensitate mică, o boxă electronică, după care s-a dus în dormitor. Boxa s-a aprins, provocând fum în apartament, care a ieșit  pe geamul locuinţei lăsat deschis și pe holul blocului. Alertat, un vecin a sunat la 112.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Suceava, care a stins boxa care ardea pe aragaz. Pompierii au constatat că nu a existat risc de propagare a incendiului la restul apartamentului și la celelalte apartamente din bloc, arzând doar boxa de pe aragaz. Nu au fost victime omeneşti, ci doar fumul existent în interiorul apartamentului.

S-a luat măsura ventilării şi aerisirii încăperii prin deschiderea geamurilor. S-a stabilit de către reprezentaţii ISU faptul că, cauza probabilă a fumului și a arderii boxei  a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, nefiind afectate ale bunuri din interiorul apartamentului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *