ALEX VELEA, ANTONIA, ALEXANDRA UNGUREANU, ANA LESKO ȘI MULȚI ARTIȘTI SUCEVENI VOR CONCERTA LA EDIȚIA DIN ACEST AN A ZILELOR SUCEVEI

Primăria municipiului Suceava a finalizat programul Zilelor Sucevei 2018, care se vor desfășura în perioada 22-24 iunie.
Vineri, pe 22 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură se va deschide, la ora 12.00, Târgul de Sânziene al Meșterilor Populari. La ora 17, în aceeași zi, va avea loc vernisajul expoziției ”In memoriam Elena Greculesei” la Biblioteca Bucovinei I.G. Sbiera. Între orele 18.00-21.00 se va desfășura un concert de muzică ușoară susținut de Alina Iosif și Alexandra Ungureanu.
Sâmbătă, 23 iunie, la Primăria municipiului Suceava va avea loc vernisajul expoziției absolvenților Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava,începând cu ora 10.30. De la 11.30, pe Esplanada Casei de Cultură va avea loc manifestarea ”Zilele Înfrățirii”. Vor fi discursuri ale oficialităților și invitaților, se va face o prezentare a orașelor înfrățite, Fanfara municipiului oferind un concert.
În Parcul central și în Zona de agrement Tătărași, Teatrul municipal ”Matei Vișniec” va prezenta spectacole Performance Stradal și animatori ”Mimesis”.
După ora 16.00 la Iulius Mall se va organiza festivitatea de înmânare a diplomelor de ”Cetățean de onoare”, urmată de Sărbătorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. În aceeași locație – Parcarea Iulius Mall, va urma un spectacol de muzică populară susținut de Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu”, Ansamblul Studențesc ”Arcanul USV”, Margareta Clipa, Ana Ilea Moroșan, Sorin Filip, Andra Matei, Gheorghiță Rotaru, Alexandru Recolciuc, Gabriela Teișanu, Clara Hurjui, Doina și Ciprian Petroaie, Viorica Galan și Grupul folcloric ”Sălceanca”, Fanfara Bucovina a municipiului Suceava, Fanfara Stamate.
Pe esplanada Casei de Cultură începând cu ora 18.00 va avea loc spectacolul de muzică tradițională ”La Târgul de Sânziene”, unde vor evolua Călin Brăteanu, Costan Irimia, Casian Balabasciuc și Vasile Ungureanu, alături de meșteri populari și gospodari din vetrele folclorice Mălini, Moara, Calafindești, Straja, Cajvana. La ora 19, la Teatrul municipal ”Matei Vișniec” va avea loc premiera spectacolului ”Noapte bună, Tăticule” de Jean Poiret, în regia lui Alexandru Grecu din Chișinău.
Pe esplanada Casei de Cultură vor avea loc acțiuni precum ”Micii meșteșugari”, Teatru de păpuși ”Fata babei și fata moșneagului”, Jocurile copilăriei – povești, povestiri, amintiri.
Începând cu ora 19.30, sâmbătă seară, în parcarea Iulius Mall se va desfășura un concert de muzică ușoară susținut de Alex Velea, Antonia, Ana Lesko și formația Alter Ego. Un foc de artificii, programat pentru ora 22.30 va încheia suita principalelor manifestări prilejuite de ediția din acest an a Zilelor Sucevei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *