Mopan Suceava
Actualitate

Alexandra Dan – am început să cânt înainte de a învăţa să vorbesc. Putneanca calificată în finala VEDETA POPULARĂ

Putneanca Alexandra Diana Dan s-a calificat în finala „Vedeta populară”, emisiune a postului naţional de televiziune. În finala care se va desfăşura pe data de 23 decembrie, începând cu ora 21, Alexandra va concura pentru titlul de VEDETA POPULARĂ pe care şi l-a dorit încă de când a început să vorbească, după cum a declarat atunci când s-a prezentat, la debutul emisiunii: „am început să cânt înainte de a învăţa să vorbesc” .
Sprijinită de familia ei, Alexandra este prezentă pe marile scene, încântând sufletele şi încălzind inimile iubitorilor de folclor şi de frumos, susţinând spectaciole cu artişti renumiţi ai folclorului românesc dar şi din Republica Moldova şi regiunea Cernăuţi.
După ce a absolvit Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava, Alexandra Dan a ales să fie studentă a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
O putneancă frumoasă foc, talentată, conştiincioasă şi tenace care este mereu în primul rând, şi la şcoli şi pe scenă, căreia îi dorim succes în tot ceea ce îşi propune!
Alexandra, vedeta populară a Putnei, toţi cei care te apreciază vor fi duminică alături de tine!

Vedeta Populară este un talent show de folclor, în care interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei vor urca pe scenă şi vor evolua în faţa unui juriu de specialişti, care va alege Vedeta populară.
Concurenţi de toate vârstele îmbracă straie populare din regiunile istorice ale ţării şi urcă pe scenă pentru a dovedi că pot deveni Vedeta populară.
Fiecare concurent trece prin trei probe jurizate de cinci personalităţi care iubesc folclorul: Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, poetul Mircea Dinescu, interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic şi realizatoarea TVR Elise Stan.
Acompaniamentul muzical este asigurat de Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Capitalei, susţinută de Creart.
Sunt atenţi la emoţiile concurenţilor şi îi ajută să le depăşescă actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show. (informaţii TVR 1)

 

foto: facebook Alexandra Dan

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *