Alexandru Rădulescu, deputat PSD de Suceava: ”Liberalii suceveni spuneau că pe tălpile papucilor lor va fi scris autostradă. De fapt ar trebui să scrie demagogie”

 

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a transmis un comunicat de presă prin care și-a exprimat îndoiala că noul guvern liberal va face ceva pentru ca autostrada mult discutată și promisă, carre va face legătura între Moldova și Ardeal va deveni funcțională în perioada următoare.

”În campania electorală liberalii suceveni promiteau că alegerea lui Klaus Werner Iohannis reprezintă garanția sigură că regiunea Moldovei se va bucura în sfârșit de construcția autostrăzilor. Metaforic spuneau că pe tălpile papucilor lor va fi scris autostradă.

De fapt ar trebui să scrie demagogie deoarece propriul lor Ministru al Transporturilor a anunțat ieri că studiul de fezabilitate pentru autostrada A8 Târgu Mureș-Ungheni să fie revizuit, să se renunțe la finanțarea prin parteneriat public-privat urmând să se caute o finanțare pe fonduri europene.

Guvernul PSD stabilise că la începutul anului viitor să se deruleze licitațiile pentru studiul de fezabilitate și pentru proiectul tehnic pentru porțiunea Târgu Neamț-Iași. Patru constructori și-au depus oferta.

Din nefericire construcția acestei autostrăzi este amânată fără termen cu o sursă de finanțare ipotetică.

Este o nouă dovadă  a modului în care guvernarea PNL ignoră propriile promisiuni electorale. Astfel sucevenii pot constata aproape zilnic înșelăciunile guvernării liberale” a transmis deputatul  PSD  de Suceava, Alexandru Rădulescu.

Please follow and like us:

One thought on “Alexandru Rădulescu, deputat PSD de Suceava: ”Liberalii suceveni spuneau că pe tălpile papucilor lor va fi scris autostradă. De fapt ar trebui să scrie demagogie”

  • 8 decembrie 2019 la 7:36
    Legătură permanentă

    Daca fruntașii PNL poartă numere mari la încălțări, așa, una mai mică, o potecă prin Ardeal spre Sibiu sau spre Cotroceni, pentru spovedanie și miruit, se poate, de ce nu?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *